T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / MUDANYA - Güzelyalı Anaokulu

Güzelyalı Anaokulu

Telefon
0224 5549605
Belgegeçer
0224 5547606
WEB
https://mudanyaguzelyalianaokulu.meb.k12.tr
Adres
SİTELER MAH.ERTUĞRULGAZİ CAD.NO16 MUDANYA/BURSA
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzu, diğer Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına örnek olabilecek ve liderlik yapabilecek konuma getirelim. İstiyoruz ki; Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler olarak, kendimizi her zaman mutlu, huzurlu görelim ve hedeflere ulaşacak gücü içimizde hissedelim. İstiyoruz ki; Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak heyecanıyla çalışsın. İstiyoruz ki; Tüm çalışmalarımızda, eğitim teknolojisinin olanaklarından yararlanarak, çocuklarımıza küçük yaştan itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda beceriler kazandıralım. İstiyoruz ki; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi konusunda anne ve babaları bilinçlendirerek, eğitim ortamına katarak, Okul-Aile işbirliği sürekliliğini sağlayalım.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitimin Temel İlke ve Amaçları doğrultusunda çalışan, çağdaş, demokratik, laik ve katılımcı değerleri benimseyen bir kurumuz, Güzelyalı Anaokuluyuz. Biz, kendine güvenen, yaratıcı, araştıran, sorgulayan, problemlerini çözebilen, sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirmek için varız. Biz, çocuklarımızı ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda geliştirmek ve en iyi şekilde İlköğretime hazırlamak gayreti içinde olana bir okuluz. Biz, her şeyin farkındayız. Başarılarımızı arttırmanın yanı sıra, insan ve öğrenme kabûl eden ve aşılayan bir kurumuz. Biz, Güzelyalı Anaokulu, yöneticisi, öğretmeni, öğrencisi, velisi, destek personeli ve sevenleri ile bir bütünüz. Takım olarak aynı hedefe doğru yürüyoruz.
Başarılar
Öğretmen :16
Öğrenci :196
Derslik :6
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1089
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim yapılmaktadır.
Saatler
Sabah:07.40´-12.40´ Öğlen:12.40´-17.40´
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Bursa Mudanya Asfaltı üzerindeki Opet-Total Benzinliğin arkası İlçe içinden, Yeni Mahalle-Siteler Minibüsü Anaokulu durağı
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
SİTELER MAH.ERTUĞRULGAZİ CAD.NO16 MUDANYA/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır